Smart Com Solutions SrpskiO Nama


Kompanija SmartCom osnovana je početkom 2013. godine, u Subotici, Srbija. Okupili smo tim visoko-kvalifikovanih eksperata u branši, sa višegodišnjim iskustvom. SmartCom nudi savršen spoj mladosti, energije i iskustva. Naše bogato iskustvo iz marketinga, direktne prodaje i rada u call centru, stručnost, kao i modernu call centar tehnologiju stavljamo Vam na raspolaganje kroz čitav asortiman profesionalnih usluga. Zašto smo Vam potrebni? Jer, bez obzira da li prodajete, istražujete, anketirate, reklamirate, obaveštavate ili jednostavno služite Vašim klijentima, mi imamo najbolja rešenja za Vas! Naš cilj je jednostavan – rast i razvoj Vaše kompanije i maksimalno zadovoljstvo Vaših klijenata!

ŠTA JE CALL CENTAR?
Call centar predstavlja centralno mesto za razmenu informacija, kontakte bilo koje vrste i customer management izmedju neke kompanije i njenih klijenata. Uspostavljanje kvalitetnog korisničnog servisa je od vitalnog značaja za svaku kompaniju. U tržišnim ekonomijama, gde je konkurencija razvijena u svakoj grani, jedan od glavnih faktora koji razlikuje kompanije je upravo nivo ponudjenih usluga korisnicima.

Različita istraživanja tržišta pokazuju da novac uložen u direktan marketing vraća investiciju 12 puta brže nego novac uložen u bilo koju drugu granu marketinga. U današnjem svetu, organizacija rada kao i usluga su najbitnije stavke u poslovanju velikih kompanija. SmartCom je odlično pozicioniran da bude Vaš partner i ko-inovator u transformaciji i daljem razvoju Vaše kompanije. Za Vas ćemo identifikovati nove mogućnosti za rast i razvoj, kao i znatno olakšati pohode u nove sektore i nova tržišta.

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak sa našim menadžmentom.


Agent Godine

<<< klikni ovde da saznaš više o tome ko su naši najbolji agenti


© SmartCom 2013 - Powered by Kebbz.com