Smart Com Solutions SrpskiUsluge


Kako bi Vaša kompanija bila još efikasnija i produktivnija a broj Vaših zadovoljnih klijenata beležio konstantan rast, SmartCom Vam donosi širok spektar profesionalnih marketing usluga.
SmartCom pomaže partnerima da posluju bolje i efikasnije zahvaljujući isporuci visokih poslovnih i profesionalnih vrednosti. Način na koji ostvarujemo rezultate za nas je bitan koliko i sam rezultat, i upravo iz tog razloga izuzetno mnogo ulažemo u sistem i organizaciju rada, konstantne obuke kadrova i razvoj timskog duha i pozitivne radne atmosfere.

Naš cilj je jednostavan – rast i razvoj Vaše kompanije i maksimalno zadovoljstvo Vaših klijenata – i sa tim ciljem, za Vas smo pripremili sve savremene usluge direktnog marketinga:

TELEMARKETING

Telemarketing je jedina grana marketinga koja Vam omogućava da napravite vidljive promene u bilo kom trenutku. Sa Telemarketingom možete promeniti Vašu ponudu u svakom momentu. Gde još možete da promenite svoj marketing program u letu? Upravo zbog toga, Telemarketing je, kao najefikasniji sistem direktnog marketinga i direktne prodaje, svakako neizostavna podrška Vašoj kompaniji. SmartCom Vam nudi usluge u svim oblastima Telemarketinga:

INBOUND
 • Customer Service – Centar za brigu o kupcima
 • Follow Up pozivanje – Call Back pozivanje
 • Direktna prodaja
 • Tehnička podrška
 • Preuzimanje porudžbenica
 • Help Desk
 • Automatizovani govorni servisi
OUTBOUND
 • Direktna prodaja
 • Lead Generation
 • Zakazivanje i ugovaranje sastanaka
 • Istraživanje tržišta – upitnici
 • Follow Up kampanje
 • Telefonsko reklamiranje – Phone Marketing
ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
 • E-Mail kampanje
 • SMS kampanje
 • Web usluge
 • Chat 24/7

ZADOVOLJSTVO KLIJENATA I KVALITET PRUŽENIH USLUGA

Zadovoljstvo kupaca je termin koji se sve češće koristi u marketingu, a predstavlja meru kojom se utvrdjuje koliko proizvodi i/ili usluge koje kompanija isporučuje zadovoljavaju ili prevazilaze očekivanja kupaca/korisnika. U tržišnim ekonomijama, gde je konkurencija razvijena u svakoj grani, jedan od glavnih faktora koji razlikuje kompanije i značajno utiče na uspeh je upravo nivo ponudjenih usluga korisnicima. Mi analiziramo uslugu pruženu kupcima kroz niz aktivnosti koje su specijalno dizajnirane kako bi poboljšale nivo zadovoljstva kupaca/korisnika.
 • Zadovoljstvo korisnika/kupaca proizvodima i/ili uslugom
 • Tajni kupac / Mistery Shopping
Primarni cilj kod istraživanja zadovoljstva klijenata je utvrditi šta je to što kupci žele a šta je ono što im zaista pružamo.

DIZAJN, ŠTAMPA I DISTRIBUCIJA REKLAMNOG MATERIJALA

Planirate da otvorite firmu i pokrenete privatan posao ali su Vam potrebna profesionalna rešenja po pitanju dizajna logoa Vaše firme? Manjka Vam ideja za profesionalni dizajn Vašeg reklamnog materijala? Ili Već imate ideju ali Vam dizajn ne ide od ruke? A možda ste uspešno dizajnirali reklamni materijal ali Vam je potreban profesionalni tim promotera koji će se pobrinuti da Vaš reklamni materijal dospe direktno do potencijalne mušterije? Dozvolite nam da Vam pomognemo!

Dizajn kao orjentacija podrazumeva kreativnost, tehničku osposobljenost, preduzentičku aktivnost kao i mnoge druge karakteristike. Naši profesionalni saradnici sa izuzetno bogatim iskustvom će se pobrinuti da Vaša ideja za izgled promotivnog materijala Vaše kompanije u izuzetno kratkom vremenskom roku bude realizovana u gotov proizvod. Ako nemate ideju dozvolite nama da Vam je pružimo! Mi funkcionišemo i ON-LINE, sa ciljem maksimalne efiksanosti, štedimo Vaše dragoceno vreme i ne trošimo bespotrebno sate na prelaženje fizičkih udaljenosti. Naš cilj je Vaša efiksanost i maksimalna produktivnost!

Sigurni smo da Vam se bar jednom u životu desilo da dobijete neki reklamni materijal od promo timova, i da ste nakon dobijenog materijala postavili pitanje promoterki/promoteru vezano za usluge kompanije koje se reklamiraju na flajeru, medjutim niste dobili konkretan odgovor. Upravo to NIJE SLUČAJ sa našim promo timovima. Promo timovi koje Vam kompanija SmartCom stavlja na raspolaganje za realizaciju Vaših marketinških aktivnosti se sastoje od promotera i promoterki profesionalaca, sa višegodišnjim iskustvom, profesionalno obučenih za obavljanje promocija bilo koje vrste. Za nas, promocija podrzumeva mnogo više od same podele reklamnog materijala...

SmartCom Vam nudi idejna rešenja kao i mogućnost izrade projekata i kompletnu organizaciju i realizaciju različitih vrsta akcija i kampanja kroz kontakt centar a i šire.
Kada se odlučite za usluge naše kompanije, odlučićete se za Vašeg najbitnijeg partnera!
SmartCom će raditi u harmoniji sa Vama, i posao obavljati minimum sa jednakim opredeljenjem ka uspehu Vaše kompanije kao i Vi.
Outsourcing se u savremenom svetu ne svodi na smanjenje troškova i čuvanje novca.
Outsourcing je način kako da posao odradite brže, još efikasnije, na tržištu budete ispred Vaših konkurenata, dovodeći kvalitet i usluge Vaše kompanije do maksimuma, i kako da u najkraćem i najefikasnijem roku dodjete do visoko kvalifikovanih zaposlenih. Outsourcing je definitivno jedan od najznačajnijih biznis trendova 21. veka, a SmartCom će Vam pomoći da ispratite trendove na najbolji mogući način...

WEB DIZAJN I WEB APLIKACIJE

Sve više vlasnika kompanija uviđa da je kvalitet web sajta vrlo bitan faktor u kreiranju brenda, kako proizvoda, tako i same kompanije.

Sajt predstavlja Vašu Internet prezentaciju, odnosno sve ono što možete postaviti na Vaš imaginarni internet plac: prodavnicu, radionicu, reklamnu tablu itd. On služi da svima kažete čime se bavite, kakve usluge nudite, koje proizvode ili usluge nudite, koje su prednosti Vaše ponude. Mogućnosti su ograničene samo Vašom maštom!

Zahvaljujući našim partnerima, pružamo Vam izradu WEB sajtova različitih nivoa složenosti, od najjednostavnijih statičkih sa samo nekoliko strana sa ili bez dinamičkih elementa (vesti, kontakt forma, galerija slika), preko kompanijskih i WEB i WAP portala, online prodavnica, do potpuno dinamičkih internet sajtova i WEB aplikacija.

MOBILNI INTERNET JE REALNOST!

Zbog naglog porasta popularnosti pametnih telefona (smartphones) i drugih mobilnih uređaja, kao npr. iPad, optimizacija vašeg sajta za mobilne uređaje postaje sve značajnija. Postoji veliki broj uredjaja različitih platformi - Android, iPhone, BlackBerry, Windows Phone 7, Symbian itd.

Spektar WEB usluga koje Vam stavljamo na raspolaganje podrazumeva:

 • WEB DIZAJN
 • WEB APLIKACIJE
 • VIRTUELNE TURE
 • 3D FOTOGRAFIJE
 • WEB PROMOTERE/PROMOTERKE
 • CMS SISTEM
 • OPTIMIZACIJA WEB SAJTA ZA TELEFONE I TABLET UREDJAJE

Naša profesionalnost će Vaše poslovanje podići na VIŠI nivo!

Svaki WEB sajt treba da prođe kroz proces redizajna s vremena na vreme. Postoji mnogo razloga za to, od razvijanja novih poslovnih vizija do novih trendova u WEB razvoju koji nisu postojali kada je rađen prethodni dizajn.

Ako još uvek niste stekli jasnu sliku onoga šta Vam je potrebno, predlažemo Vam da uradite besplatnu procenu sajta kako bi naš tim, sa višegodišnjim iskustvom u izradi web sajtova i aplikacija, na osnovu informacija koje nam prosledite, predložio najbolje rešenje za Vas. Uvek nas možete kontaktirati radi konsultacije koju ne naplaćujemo!

Mi posedujemo sva potrebna znanja iz informacionih tehnologija koja bi Vas potpuno uputila u rad jednog sajta i samim tim pripremila za buduće web poduhvate.

Višestruka istraživanja pokazala su da se odavno više ne govori o e-biznisu kao poduhvatu iz budućnosti, već o glavnom načinu poslovanja današnjice. Razumljivo, neverica prema novom načinu vizuelne promocije i predstavljanju određene firme koje bi bilo jasno svim generacijama koje mogu koristiti vaše usluge. Zato je naš glavni cilj uzajamno poverenje i zato vas pozivamo da se upoznate sa našim mogućnostima, sigurni da Vaš sajt odgovara i Vašim najkrupnijim poduhvatima. U nadi da ćemo zajedno i u potpunosti ostvariti Vaše želje, otvaramo vam vrata širokih opcija i različitih mogućnosti za željen izgled vašeg sajta. Za kvalitet usluga, kao i njihovu povoljnost, garantujemo. Vaš idealan sajt je na samo klik od vas.© SmartCom 2013 - Powered by Kebbz.com